Фракція “Батьківщини” запропонувала заборонити гральний бізнес в області

11 серпня 2020 року відбулася чергова сесія Тернопільської обласної ради. До порядку денного було включено чимало політичних питань, зміни до бюджету, питання життєдіяльності області та комунальних підприємств.

За ініціативи Фракція “Батьківщина” запропонувала до порядку денного питання заборони грального бізнесу на теренах Тернопільської області (за проголосувало 34 депутати – рішення прийнято) та питання недовіри Президенту України В. Зеленському щодо прийнятого Верховною Радою України Закону про ринок землі. Якщо місяць тому, за це питання проголосувало 22 депутати із 40-ка присутніх на сесії, то на цій сесії уже проголосувало ЗА – 26 з 39 присутніх депутатів (проєкти додаються).

“Дуже прикро, що частина депутатів, які ще півроку тому “йшли на барикади”, захищаючи українську землю, то сьогодні безсоромно втікають із сесійної зали, а частина депутатів вже поміняли забарвлення. Деякі депутати, прислужники ОДА, при розгляді питань порядку денного витягували картки для голосування. Ці прислужники уже почали залишати ряди своїх партій і переходити в інші – сформовані та контрольовані владою політичні проєкти , щоб знову на цих виборах обдурити жителів області своїми обіцянками. Шановні краяни, будьте пильними при виборі!”, – звернувся перший заступник голови Тернопільської обласної ради, голова Тернопільської обласної партійної організації ВО “Батьківщина” Василь Деревляний.