Партія “Батьківщина” висунула Леоніда Бицюру на посаду очільника міста Тернополя

Вчора, 19 вересня XVI конференція Тернопільської обласної партійної організації ВО “Батьківщина” висунула кандидатів на вибори до місцевих органів влади, які відбудуться 25 жовтня цього року.

Одним з рішень конфереції було про висунення кандидатів на посади голів ОТГ (міст та об’єднаних громад).

Кандидатом на посаду голови міста Тернополя обрано Бицюру Леоніда Олексійовича.

АВТОБІОГРАФІЯ

Я, Бицюра Леонід Олексійович, народився 7 січня 1977 року в
м. Тернопіль.
Громадянство: громадянин України.
Освіта: 1994 р. – закінчив економічний ліцей Тернопільського інституту народного господарства при ЗНЗ № 21. За результатами навчання, рекомендований до вступу в ТІНГ на факультет. А згодом Інституту комп`ютерних та інформаційних технологій.
1996 – 1998 рр. – навчався в Інституті банківського бізнесу Тернопільського національного економічного університету, який закінчив з відзнакою. Спеціальність: “фінанси та кредит”, кваліфікація “Економіст”.
2003 — 2007 рр. – навчався в Академії адвокатури України (Київ). Спеціальність – “Правознавство”. Кваліфікація “Юрист”.
2013 — 2015 рр. -навчався на факультеті державного управління Тернопільського національного економічного університету. Здобув освітньо-кваліфікаційний рівень “магістр” за спеціальністю – “Державна
служба”. Спеціалізація – “Світова та європейська інтеграція”. Отримав диплом магістра з відзнакою. 2018 — 2019 рр. – навчався на “Географічному факультеті” Тернопільського національного педагогічного університету ім. В.Гнатюка. Здобув освітньо- кваліфікаційний рівень “магістр” за спеціальністю – “Екологія”.
Відомості про посаду (заняття), місце роботи: З листопада 2015 р. – заступник міського голови Тернополя (напрями діяльності: координація напрямів освіти, охорони здоров`я, молодіжної та сімейної політики, культури, спорту, соціального захисту ).
Інша діяльність: Стажування з муніципального управління в США, Бельгії, Німеччині, Польщі, Словаччині, Грузії, Угорщині, Азербайджані, де переймав досвід з екології, економіки, державного та місцевого самоврядування, досвід впровадження медичних, освітніх реформ, децентралізації, створення геоінформаційних систем і технологій в управлінні містами й регіонами. Ініціатор проектів: «Відкрите місто», «Громада і влада», «Безпечне місто», «Єднання поколінь», «Екологічна стратегія», «Міжуніверситетська науково-дослідна лабораторія розвитку міста», «Здоров’я тернополян», «Розвиток водосховища «Тернопільський став».
Наявність чи відсутність представницького мандата:
Представницького мандата не маю.
Відомості про наявність чи відсутність судимості за вчинення тяжкого або особливо тяжкого злочину, злочину проти виборчих прав громадян чи корупційного злочину : Судимості не маю.
Проживаю в м. Тернополі.