Людям потрібні крила

Ми всі приходимо окрилені у цей світ. Крила потрібні, щоб творити й любити, допомагати і співчувати. Часто життєві труднощі нарощують нам панцир нерозуміння та зв’язують крила путами буденності.

Крила повертаються лише до справжніх, кому немає чого приховувати, кому не соромно за вчинки, кому є чим гордитися та поділитися…

З честю та повною відповідальністю знайомлю Вас з повністю оновленою командою «Батьківщини»! Надійною командою справжніх професіоналів, які йдуть у політику з відкритим серцем та чистими помислами.

У нашій команді переплелися безсонні ночі людей власної справи, вибухи та біль війни, турбота про молодь та старших; мудрість та енергія; бажання творити і будувати; прагнення служити іншим. Важко підібрати слова, яким повірять. Обіцяти – легко, ще легше – не дотримуватися обіцянки. Але ми – інші! Ми – ваші рідні люди, друзі, сусіди, ваша однодумці!

Як і кожен з Вас, ми любимо це місто, наше Файне місто Тернопіль. Ми тут живемо і хочемо тут виховувати наших дітей та онуків.

Час – це той ресурс, яким ми платимо за наше життя. 5 років – це так довго в межах життя людині – і «крихта» у 480-річній історії міста.

Дозвольте нам використати наступних 5 років на благо Тернополя та тернополян!

Ми віримо в ваш вибір та наші можливості!

Микола Сліпченко,

керівник Тернопільської міської партійної організації ВО “Батьківщина” (очолює списки кандидатів до Тернопільської обласної ради)

Біографія

Сліпченко Микола Вікторович, громадянин України, народився 18 грудня 1977 року, в с.Товсте, Гусятинського району, Тернопільської області.

Освіта вища.

У 1998 році закінчив з відзнакою Тернопільську академію народного господарства та  здобув повну вищу економічну освіту.

З 1998 по 2001 р. навчався у Чернівецькому національному університеті імені Юрія Федьковича, отримав повну вищу освіту за спеціальністю «Правознавство» та здобув кваліфікацію юриста.

В 2002 року закінчив аспірантуру Тернопільської Академії Народного Господарства за спеціальністю «Економічна теорія та історія економічної думки». Опубліковав ряд наукових статтей щодо вирішення економічних проблем регіону та банківської сфери.

Трудова діяльність:

З 1996 – по 1998 рік працював у Спільному медико-технічному підприємстві «МТЦ» Лтд менеджером.

З 1998 – 1999 роки працював менеджером в ТОВ «Адоніс Лтд».

З 2002 р. та по сьогоднішній день – директор ТОВ «Дентал депо».

З січня 2016 року член партії ВО «Батьківщина». Був кандидатом у депутати до Тернопільської міської ради від ВО «Батьківщина» на виборах до місцевих рад у жовтні 2015 року. Приймаю активну участь в роботі ініціативних груп  щодо реформування медичної практики та регламентування імпорту товарів медичного призначення. З грудня 2015 року – Президент громадської спілки «Всеукраїнська асоціація імпортерів та виробників стоматологічної продукції». Активно співпрацюю з благодійним фондом «Санація» по забезпеченню стоматологічної санації мобілізованих воїнів на полігонах України. Співзасновник суспільної ініціативи «Батьківська платформа».

Виховуємо з дружиною двох дітей. Проживаю в Тернополі.