Тернопільська обласна організація проведе розширену конференцію з висунення кандидатів на місцеві вибори 2020р. Оновлено

Відповідно до частини другої статті 218 Виборчого кодексу України Тернопільська обласна організація Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина»  повідомляє, що 19 вересня в місті Тернополі відбудеться обласна конференція. Відповідно до рішення Політичної ради партії – вищого керівного органу політичної партії Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина» від 04 вересня 2020 року на конференції відбудеться висування кандидатів у депутати місцевих рад Тернопільської області усіх рівнів, а також кандидатів на посади сільських, селищних, міських голів на місцевих виборах, призначених на 25 жовтня 2020 року, зокрема кандидатів у депутати Тернопільської обласної ради на чергових місцевих виборах, призначених на 25 жовтня 2020 року.

Захід розпочнеться о 10 годині в приміщенні Тернопільського академічного обласного драматичного театру ім. Т.Г. Шевченка.

Акредитація журнілістів відбудеться за наявності посвічення діючого засобу масової інформації, зареєствованого на Тернопільщині.