• 29 Вересня, 2021

Великодні смаколики для захисників України

Для того, аби свято Великодня відчули бійці на східному фронті російсько-української війни, а також посмакувати великодніми стравами, цими днями члени партії «Батьківщина» з усіх куточків Тернопільщини зібрали та відправили гостинці на Схід України.
«Ми не повинні забувати про тих, хто стоїть на сторожі нашого спокою і миру. Великдень – це сімейне свято. Тепле й затишне. Таким воно має бути і для тих, хто цього дня опинився далеко від дому. Щиро бажаю всім військовослужбовцям міцного здоров’я, мирного неба, перемоги над ворогом. Найщиріші вітання зі Світлим днем Христового Воскресіння!», – сказав в.о. голови парторганізації Степан Горуц.
Як розповів депутат Тернопільської облради від партії «Батьківщина» Іван Бугай, який віз на Схід зібрану смакоту, передано паски, м’ясні вироби, яблука, солодощі, картоплю, домашню консервацію та інші продукти.
«Передав особовому складу військової комендатури м. Попасної, 59-му військовому госпіталю Сєвєродонецька, батальйону «Тернопіль» м. Лисичанська та іншим військовим формуванням с. Новозванівки та Золотого”, – розповів начальник Тернопільського зонального відділу Військової служби правопорядку, полковник Збройних сил України Іван Бугай. Також військові відвідали реабілітаційний центр діток з інвалідністю “Лелека” в Попасній. 50 діток отримали пасочки, солодощі і яблука. Від депутатського корпусу ВО “Батьківщина” презентували центру електрофікований стенд основних символів України.
Наші захисники висловлюють щирі слова вдячності всім, хто долучився до цієї акції. Захистимо Україну разом! Слава Україні!

Попередня

Юлія Тимошенко: «Батьківщина» не дозволить забрати в українців землю