• 18 Травня, 2021

З ініціативи голови у Білобожницькій громаді доплачуватимуть за народження дитини

З ініціативи голови Білобожницької громади, активного члена «Батьківщини» Віктора Шепети, та за підтримки місцевих депутатів окрім гарантованих державних виплат при народженні дитини сім’ям надаватимуть фінансову допомогу ще й з місцевої скарбниці. Зокрема, при народженні малюків доплачуватимуть по 2 тисячі гривень.
«Плануємо виплати за кожного новонародженого малюка на найближчі п’ять років, — каже Віктор Шепета. — В основному бюджет нашої громади наповнюється з фермерських господарств, їх кілька в громаді, тож у майбутньому плануємо збільшити суму».
Депутати громади також проголосували за те, щоб учні молодших класів харчувалися у шкільних їдальнях за кошти місцевого бюджету.

Попередня

Виконувачем обов’язки голови Тернопільської обласної організації ВО «Батьківщина» призначили Степана Горуца

Наступна

«Батьківщина» як державницька партія виступає проти свавільного використання владних повноважень, – заява партії