• 18 Травня, 2021

Нагороди за найкращі результати

Днями в Тернополі відбувся чемпіонат України серед юніорів з греко-римської боротьби, участь в якому взяли понад півтори сотні спортсменів з усіх куточків нашої країни. За перемогу в різних категоріях змагалися й тернопільські вихованці. Серед краян за наших спортсменів вболівав і віцепрезидент федерації греко-римської боротьби Тернопільської області, активний член «Батьківщини» Юрій Ворко. Йому випала честь нагородити чемпіона та призерів у ваговій категорії до 63 кілограмів.

Спілкуючись із пресою після урочистостей, Юрій Євгенович зазначив: «Я вдячний усім учасника змагань за те, що подарували нам неймовірний заряд емоцій. Вони усі – переможці, незалежно від того, хто сьогодні виграв, а хто програв. Всі  боролися, проявили справжній чоловічий характер. Я впевнений, що попереду на спортсменів чекають ще більші перемоги. Приємно, коли молодь із запалом займається улюбленою справою. Знаю, що часті тренування та посилена праця над собою дають добрі результати».

Юрій Ворко запевнив, щоТернопільська обласна організація «Батьківщини» в особі її голови Степана Горуца завжди підставить своє плече юним спортсменам, адже спорт і здоровий дух – це пріоритети політсили.

Варто відзначити, що в Тернополі була вкрай напружена боротьба, адже за результатами цих змагань відбудеться відбір на чемпіонат Європи серед юніорів, який пройде в Дортмунді (Німеччина) з 28 червня до 4 липня 2021 року.

Попередня

Юлія Тимошенко: Влада чинить спротив проведенню референдуму, але нас не зупинити

Наступна

Юлія Тимошенко: Замість осуду, треба всім разом витягувати медицину з глибокої кризи