• 24 Червня, 2021

Не забудьте сьогодні зателефонувати своїм матерям і провідати їх

Другої неділі травня у світі відзначають День матері.

Тільки мама носить своїх дітей упродовж життя: дев’ять місяців у животі, до трьох років, або й далі — на руках і довіку – в своєму серці. Кажуть материнське серце б’ється частіше, далі бачить, глибше відчуває. Недарма матерів називають земними ангелами. Тож коли мама відходить у засвіти, в її дитини на Небесах з’являється другий ангел-охоронець.

Наші мами завжди з нами. Вони живуть усередині нашого сміху, в кожній нашій сльозині. Жодні скарби світу не замінять ту материнську любов, яку жінки дарують безсонними ночами, сидячи біля дитячого ліжечка. Ніщо не зрівняється з ніжністю материнського голосу, коли мама читає казки перед сном. На жаль, досить часто тепло материнської любові, їхню мудру пораду ми усвідомлюємо лише тоді, коли втрачаємо найдорожчу нам людину навіки.

Не забудьте сьогодні зателефонувати своїм матерям і провідати їх. Робіть це не лише у День матері, а якомога частіше. Якщо ж уже нема кому телефонувати, засвітіть свічечку й помоліться за душу людини, без якої не було би вас.

Також завжди пам’ятаймо про заступництво Небесної Матері. Адже травень також вважається місяцем Богородиці.

Вітаю усіх матерів з цим чудовим святом, бажаю від щирого серця радості, посмішок, добра і благополуччя, а також здоров’я на багато-багато років.

З повагою – Степан ГОРУЦ.

Попередня

Слава та шана героям, які в усі часи захищали Україну!

Наступна

У Тернополі відбудеться круглий стіл на тему: “Українська земля: кому, коли і скільки?”