• 24 Червня, 2021

Слава та шана героям, які в усі часи захищали Україну!

8 та 9 травня Україна відзначає День пам’яті та примирення, а також День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. У ці дні важливо згадати тих борців, які воювали заради звільнення українських територій від загарбників, та увічнити пам’ять про загиблих воїнів і жертв війни.
«Пам’ять про подвиг героїв непідвладна часу. Нині ми висловлюємо повагу всім борцям проти нацизму, увічнюємо пам’ять про тих, хто загинув на фронтах, в окопах, і тих, хто загинув під час бомбардувань, побував у полоні, концтаборах, чи просто зник безвісти у вихорі воєнного лихоліття, — каже в.о. голови парторганізації «Батьківщина» в області Степан Горуц. — Ми гордимося силою і могутністю нашого народу. Пишаємося славою тих, хто приніс очікуваний мир та схиляємо голови перед пам’яттю полеглих. Нині українцям знову доводиться захищати свою Батьківщину. Сьогодні героями стають вже онуки й правнуки тих, хто в далекому 1945-му сподівався, що війна більше ніколи не прийде на нашу землю.
Слава та шана героям, які в усі часи захищали Україну!»

Попередня

Іван Крулько: Питання продажу землі має вирішуватись тільки на референдумі

Наступна

Не забудьте сьогодні зателефонувати своїм матерям і провідати їх