• 24 Червня, 2021

Тернопільська “Батьківщина” привітала військовослужбовців

В.о. голови Тернопільської обласної організації «Батьківщина» Степан Горуц, його заступниця Уляна Пемковська, депутати обласної ради й активісти парторганізації взяли участь в урочистостях з нагоди 18-ї річниці з дня створення Тернопільського зонального відділу Військової служби правопорядку.
Зональний відділ очолює «батьківщинівець», депутат обласної ради, полковник Іван Бугай.
«26 травня 2003 року розпочався відлік динамічного й складного становлення Тернопільського зонального відділу Військової служби правопорядку. З того часу минуло уже 18 років, які стали для нас випробуванням на здатність забезпечити правопорядок серед військовослужбовців у зоні діяльності відділу, – каже Іван Бугай. – На сьогодні Тернопільський зональний відділ Військової служби правопорядку є повноцінним органом управління в системі Військової служби правопорядку у Збройних Силах України. Військовослужбовці нашого зонального відділу завжди з честю та з гідністю виконують свій військовий та конституційний обов’язок, проявляючи відвагу, героїзм і самопожертву».
Цього дня військовослужбовців вітали представники влади й громадськості. З нагоди 18-ої річниці привітати особовий склад завітав і перший начальник Тернопільського зонального відділу Військової служби правопорядку полковник запасу Віктор Баранецький. Найкращих відзначили грамотами, нагородами й цінними подарунками.
Степан Горуц щиро привітав військовослужбовців із річницею: «Ви – наші захисники, опора держави. Спокій наших краян – у ваших надійних і сильних руках. Прийміть вітання з найкращими побажаннями здоров’я, добра, миру, професійних успіхів!»

Попередня

Аграрії, науковці, приватні підприємці з Тернопільщини взяли участь в ініціативних зборах громадян щодо проведення всеукраїнського референдуму проти розпродажу землі

Наступна

У фракції “Батьківщина” в Тернопільській облраді новий керівник