• 24 Червня, 2021

За підтримки «батьківщинівця» на Тернопільщині відбулася військово-патріотична гра «Сокіл» («Джура»)

У дусі традицій українського козацтва з 2 по 6 червня в Білобожницькій громаді проходив І етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»). Захід відбувся за підтримки голови Білобожницької сільської ради, активного члена «Батьківщини» Віктора Шепети.
Упродовж цих днів село Папірня стало центром патріотичного виховання. Сюди з’їхалися школярі із 18 населених пунктів, котрі зуміли показати рішучість, творчість, дисциплінованість і сміливість.
Наприкінці вишколу визначили переможців і вручили подарунки. Проте варто зауважити, що у цій грі як таких переможців не було, адже кожна учнівська команда була по-своєму найкращою. Діти навчилися встановлювати намети, розпалювати вогнище, готувати їжу, організовувати нічне й денне патрулювання біля свого табору.
фото Biloboznucka Gromada

Попередня

Юлія Тимошенко: Ми подаємо заяву про злочин представників УДО, які зірвали розгляд «земельної» справи у КСУ

Наступна

Юлія Тимошенко: Лад в країні треба наводити негайно!