• 28 Липня, 2021

Керівник Підгаєцької громади Ігор Мерена підтримав краян і не проголосував за закриття шкіл

Сьогодні, 24 червня, відбулася восьма сесія Підгаєцької міської ради VIII скликання. Серед двох десятків питань порядку денного, виносились проекти рішень “Про реорганізацію Бронгалівської ЗОШ І-ІІ ступенів, філії опорного закладу «Підгаєцька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів Підгаєцької міської ради», Про реорганізацію освітнього закладу – Юстинівської ЗОШ І ступеня Підгаєцької міської ради”, “Про реорганізацію освітнього закладу – Волицької ЗОШ І ступеня Підгаєцької міської ради”.
Голова Підгаєцької громади, член партії “Батьківщина” Ігор Мерена оголосив під час засідання, що не проголосує за закриття шкіл. Чому? Він спілкувався з місцевими жителями. Провів шість громадських слухань. Усі люди проти закриття шкіл. Він не може піти проти волі громади, яка довірила йому очолити міську раду.
Приємно, що депутати Підгаєцької міської ради почули голову громади і одноголосно проголосували проти закриття шкіл у селах Бронгалівка, Волиця та Юстинівка.
На утримання шкіл бюджету громади бракує до мільйона гривень. Тепер керівництво територіальної громади, депутатський корпус намагатимуться знайти необхідні кошти.
Фото з сторінки Підгайці

Попередня

Юлія Тимошенко: РНБО має розібратися, хто наживається на підвищенні ціни на газ

Наступна