• 19 Вересня, 2021

У Бережанах “батьківщинівець” долучився до організації веломарафону

Приватний підприємець, депутат Бережанської міської ради, активний член «Батьківщини» Сергій Біленький уже не вперше бере активну участь в організації веломарафону, який заснувала громадська організація «Львівський велоклуб» з метою пропаганди здорового способу життя, велосипедного спорту і велосипедного туризму.

Участь у веломарафоні можуть взяти як аматори/спортсмени-початківці («Львівська Сотка», дистанція 100 км на території м. Львова), так і досвідчені спортсмени («Львівська Двохсотка»+…). Кожна дистанція має свій маршрут.

Із 2017 року маршрут «Львівської Трьохсотки» проходить через Бережани. «Для подолання 300-кілометрової дистанції учасники мають 20 годин. Тут немає переможців. Участь у цьому заході беруть передусім з метою отримання задоволення від поїздки, нових вражень та спілкування з однодумцями.

Попри те є лідери, які доволі часто долають дистанцію швидше, ніж інші. Бревет відбувається за рахунок коштів членських внесків його учасників, — розповідає координатор марафону Василь Тхір. — Але є також партнери, які допомагають фінансово.

У Бережанах нашим партнером є Сергій Біленький. У ресторані «Стара фортеця» для учасників веломарафону надано можливість перепочити та поїсти. Завдяки цьому Бережани стали одним із пунктів зустрічі команд».

Попередня

Олена Кондратюк: Україна не готова до запуску так званого «ринку землі»

Наступна

Сергій Соболєв: «Батьківщина» наполягає на терміновому внесенні змін в закон про референдум