• 24 Червня, 2021

Чи почує влада Збаража голос громадськості?

Депутат Збаразької міської ради від партії «Батьківщина» Світлана Бондар повідомляє активно виборців про свою роботу та спільну із громадськістю краю. Наш депутат конструктивно критикує владу, вносить свої пропозиції і підтримує добрі ініціативи, зокрема учасники АТО на черговому засіданні сесії Збаразької міської ради хочуть поставити низку питань чиновникам міськради. Зокрема, про стан містобудівного проектування, про результати інвентаризації земель сільськогосподарського призначення, про забезпечення реалізації та захисту прав селян та учасників бойових дій на землю, про стратегію та програму розвитку доріг, про оновлення та уточнення карти дорожньої мережі територіальної громади, про створення територіального дорожнього фонду, про організацію конкурсу з призначення перевізників.

На прохання голови ГО “Учасники АТО” Побратими Тернопілля” Сергія Студніцького Світлана Бондар підготувала депутатський запит “Про звіт керівників структурних підрозділів Збаразької міської ради”.

«Сподіваюся, звіти будуть включені в порядок денний найближчої сесії і розглянуті депутатами, а учасники бойових дій отримають відповіді на питання, що їх хвилюють»,- підсумовує наш депутат.

Попередня

Вадим Івченко: Влада блокує проведення «земельного» референдуму

Наступна

Юлія Тимошенко: Ми подаємо заяву про злочин представників УДО, які зірвали розгляд «земельної» справи у КСУ