• 21 Жовтня, 2021

Активістка партії “Батьківщина” Ольга Колос спонсорувала футбольну форму Підгаєцькій юнацькій команді

Як на Волині зародилась армія УПА, так у славних Підгайцях бере свій початок історія великого тернопільського футболу. Цієї неділі у Підгайцях відбувся товариський матч між ветеранами місцевої “Ниви” та тернопільської. Матч був приурочений ювелеям двох футболістів підгаєцької команди – 60-річчю Юрія Мороза та 50-річчю Юрія Чернеця.

Перед початком гри громадсько-політична діячка, активістка партії “Батьківщина” Ольга Колос спонсорувала футбольну форму місцевій юнацькій команді.

Спортивна громадськість Підгаєць пишається юними гравцями, бо вони подають великі надії. Незважаючи на прохолодну осінню погоду, матч ветеранів відбувся за гарячої підтримки місцевих вболівальників. Гра закінчилась із рахунком 4:3 на користь господарів. Один із переможних голів забив Юрій Чернець. Голкіпер Юрій Мороз продемонстрував вражаючу майстерність. Свято футболу вдалося на славу за підтримки голови Підгаєцької міської ради, активіста партії “Батьківщина” Ігоря Мерени.

Попередня

Іван Крулько: Збільшення податків призведе до зменшення доходів бюджету

Наступна

Юлія Тимошенко: «Батьківщина» вимагає реальної боротьби з олігархами, а не фейкових вистав