• 16 Жовтня, 2021

Дарунок бібліотеці від активістки «Батьківщини»

Дарування книг бібліотекам – давня форма доброчинності й надійне джерело поповнення бібліотечного фонду. Це безкорисна щедрість і добра воля дарувальника. А факт надходження дарів у бібліотеку – це показник престижу бібліотеки, її місця у суспільному житті. Приємно, що і сьогодні збереглася ця добра традиція.

Відома в нашій області громадсько-політична діячка та меценатка Ольга Колос подарувала Підгаєцькому «Культурно-бібліотечному центру» унікальне видання «Україна: хронологія розвитку» та інші книжки відомих українських письменників, зокрема Івана Багряного, Ліни Костенко.

«Сьогодні багато хто вважає, що читання книг – у минулому. Для нього просто не вистачає часу. Є соціальні мережі, ігри, інші розваги. Проте сподіваюся, що діти все ж таки знайдуть час прийти у бібліотеку і відкриють ці книжки. Адже книга здатна розкривати перед нами таємниці життя, давати корисні поради, допомагати розбиратися в собі і знаходити свій життєвий шлях. Завдяки книзі людина розвивається і вдосконалюється», — переконана Ольга Колос.

Працівники центру подякували Ользі Степанівні за щедрість та увагу до бібліотеки.

Попередня

Іван Крулько: Змінами до бюджету на 2021 рік має бути вирішене питання субсидій і покрита різниця у тарифах

Наступна

Депутати Тернопільської обласної ради від «Батьківщини» звернулися до центральної влади щодо необґрунтованого підвищення тарифів