• 22 Вересня, 2021

Ольга Колос презентувала тернопільським артилеристам пам’ятник ангела-охоронця

Днями 44-та окрема артилерійська бригада імені гетьмана Данила Апостола, що розташована в Тернополі, відзначила сьому річницю створення. З цієї нагоди до військових завітало чимало гостей. Були на урочистостях й представники партії «Батьківщина».

Найповажніший подарунок — 5-ти тонну стеллу з ангелом охоронцем — подарувала воїнам підприємець і активіст партії «Батьківщина» Ольга Колос.

Задум виношувався півтора року. І ось нарешті вдалося все: знайти матеріал, митець Микола Шевчук реалізував задум, відсікши з 11-тонної брили зайве, і успішно встановити.

Поруч із стеллою викарбувані 15-ть імен воїнів артилерійської бригади, які віддали свої життя, захищаючи наш край від кремлівських загарбників на сході України.

«Дякую всім, хто долучився до реалізації проєкту. Разом ми — сила. Об’єдналися разом підприємці, духовенство, армійці, мистецька спільнота й результат очевидний. Мистецький талант і жертовна праця автора проєкту, скульптора Миколи Шевчука заслуговує на найвищу похвалу. Військовий капелан отець Володимир, засукавши рукави, допомагав при встановленні основи під пам’ятник та при встановленні самого пам’ятника», — каже Ольга Колос.

Зважаючи на пророблену велику меценатську роботу, Ольгу Колос нагородили відзнакою командира 44-ої артбригади та медаллю Православної церкви України «За жертовність та любов до України».

Попередня

Сергій Соболєв: Прем’єр-міністр має відзвітувати, як уряд готується до найскладнішого опалювального сезону

Наступна

Юлія Тимошенко: Уряд не розуміє, що веде країну до енергетичного колапсу, а людей вганяє у крайню бідність