• 16 Жовтня, 2021

Тернополяни пишаються своїми захисниками

Днями відбулась чергова ротація тернопільський військовослужбовців, які будуть захищати Україну від кремлівських окупантів на Сході України.
Як розповів керівник Тернопільського зонального відділу Військової служби правопорядку, депутат Тернопільської облради фракції “Батьківщина” Іван Бугай, окрім воїнів, які їдуть на схід України, наші краяни передають чимало ласощів для наших захисників, а також дітей та літніх людей міста Попасна.

Цього разу взяли борошно. Залозецька громада передала від своїх вдячних діточок малюнки, зібрала теплий одяг і солодощі. Активіст партії “Батьківщина”, підприємець Ольга Колос також передала солодкі гостинці.
На “проводи” наших захисників завітали депутати Тернопільської обласної ради від фракції “Батьківщина” Любов Бочан та Наталія Марків. Вони підтримали наших воїнів добрим словом, передали вітання від лідера партії “Батьківщина” Юлія Тимошенко.
Наталія Марків поїхала з нашими воїнами в Попасну Луганської області. Як відповідальний депутат партії “Батьківщина”, керівник обласного виробничо-торгового аптечного об’єднання вона захотіла побачити реальний стан справ на Сході України, оцінити ситуацію, щоб згодом предметно і фахово виконувати обов’язки голови комісії з питань соціального захисту населення та учасників АТО/ООС і членів їхніх сімей.
Тернополяни можуть пишатися нашими захисниками, які є одними з найкращих на фронті російсько-української війни.

Попередня

Доступним лікам на Тернопільщині бути

Наступна

«Тарифний» меморандум – це загроза замерзання для половини країни. Ситуацію врятує лише дешевий український газ, – Юлія Тимошенко