• 8 Грудня, 2021

У депутатському корпусі партії “Батьківщина” на Тернопільщині поповнення

31 жовтня у Нагірянській сільській раді Чортківського району відбулися проміжні вибори депутатів до Нагірянської сільської ради. Приємно відзначити, що в першому окрузі, де входять села Заболотівка та Капустинці, впевнену перемогу здобув наш однопартієць Степан Москалик. Із 207 виборців, що проголосували в неділю у рідному селі Степана Михайловича, 152 односельчан підтримали його кандидатуру. Це не дивно, адже вся трудова діяльність Степана Москалика пов’язана з рідним Чортківським районом. Закінчивши в Камянці-Подільському сільськогосподарський інститут, він працював у місцевих колгоспах, Ягільницькому кінному заводі, в управлінні сільського господарства районної адміністрації та у приватному бізнесі, зокрема в ЗАТ “Галнафтохім”.
У передвиборчій програмі нашого партійця лише чотири пункти. Він так і написав:” Я не буду обіцяли “золоті гори”. Кандидат заявив, що завжди візьме участь у всіх громадських слуханнях, що стосуються рідного села. Кожного разу, коли буде буде прийматися рішення, діяти в інтересах громади. Також посприяє розробці схеми планування місцевого цвинтаря і пролобіює створення міні-музею щіткарства. Останнє є давнім ремеслом жителів Заболотівки.

Попередня

«Батьківщина» вимагає введення НС в енергетиці та пропонує невідкладні кроки для забезпечення людей газом

Наступна

Юлія Тимошенко: Владі треба негайно зібрати кращих фахівців та спільно розробити план протидії енергетичній кризі