• 8 Грудня, 2021

Фракція «Батьківщини» в Тернопільській обласній раді підтримала звернення до керівництва держави щодо захисту білорусько-українського кордону

На позачерговому засіданні сесії Тернопільської обласної ради, яке відбулося 18 листопада, депутати із фракції «Батьківщина» підтримали проєкт рішення «Про звернення депутатів Тернопільської обласної ради до Президента України Зеленського В.О., Голови Верховної Ради України Стефанчука Р.О., Прем’єр-міністра України Шмигаля Д.А., обласних рад України щодо захисту білорусько-українського кордону».

Депутати від «Батьківщини» Іван Бугай і Василь Деревляний внесли три поправки, які підтримали присутні на сесії народні обранці.

Відповідно до ст.5 Закону України «Про правовий режим воєнного стану» пропозиції щодо введення воєнного стану в Україні або в окремих її місцевостях на розгляд Президентові України подає Рада національної безпеки і оборони України. Тому запропоновано направити ухвалене рішення Раді національної безпеки та оборони України.

«Сьогоднішнім рішенням ми закликаємо керівництво держави діяти. Діяти негайно, виключно в інтересах України та українців!», — сказав голова фракції «Батьківщини» в обласній раді Роман Мороз.

Попередня

Іван Крулько: За продаж психотропних препаратів малолітнім має бути жорстка відповідальність

Наступна

Вадим Івченко: За красивими гаслами влади не стоїть жодних економічних розрахунків