• 8 Грудня, 2021

21 листопада Україна відзначає День Гідності та Свободи

Сьогодні, 21 листопада, Україна відзначає День Гідності та Свободи. З цієї нагоди активісти Тернопільської організації “Батьківщини” прийшли до пам”ятника Небесній сотні помолитися і вшанувати тих, хто віддав найцінніше на Майдані Незалежності в Києві вісім років тому.
Немає нічого дорожчого, ніж гідність та свобода. Ми довели це під час Помаранчевої революції 2004-го. Ми на весь світ заявили про це під час Революції гідності 2013-го. На жаль, нам доводиться щодня доводити це відстоюючи незалежність на Сході України.
“Сьогодні ми вшановуємо Героїв Небесної Сотні та всіх українських воїнів, які беруть участь у війні на сході держави, усіх тих, хто власним життям, своєю жертовністю демонструють щире прагнення українців жити у вільній, демократичній і суверенній державі, – каже голова Тернопільської організації ВО “Батьківщина” Степан Горуц. – Усі вони залишаються в пам’яті народу назавжди, стають гордістю й прикладом для майбутніх поколінь.
Нехай буде мирне небо над українською землею, добробут й родинна злагода у домівках краян, не згасає віра в щасливе майбутнє Української держави!”

Попередня

Вадим Івченко: За красивими гаслами влади не стоїть жодних економічних розрахунків

Наступна

Іван Крулько: За ініціативи «Батьківщини» буде створена ТСК, яка перевірить діяльність «Нафтогазу»