• 20 Січня, 2022

Депутати Тернопільської обласної ради підтримали звернення, ініційоване «батьківщинівцями»

На четвертій сесії Тернопільської обласної ради більшістю голосів народні обранці ухвалили проєкт рішення «Про звернення депутатів Тернопільської обласної ради до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України щодо негайного ухвалення законопроектів №4680 і №6011 та необґрунтованого підвищення комунальних тарифів», який ініціювали депутати фракції «Батьківщини».

«Собівартість видобутку українського газу становить 1 гривня за 1 кубічний метр, а людям його продають майже в 8 разів дорожче, – каже голова фракції Роман Мороз. – Ухвалення парламентом законопроєкту № 4680 від 29.01.2021 року дасть можливість направити газ вітчизняного видобутку на потреби українців, а законопроєкту №6011 від 08.09.2021 року дозволить 2,7 мільярда доларів, отриманих від МВФ, спрямувати на субсидії».

Попередня

Вадим Івченко: Влада не розуміє ризиків подвійного громадянства та електронних виборів

Наступна

Юлія Тимошенко: Влада остаточно відірвалася від проблем людей, поправити все зможуть лише перевибори