• 29 Червня, 2022

Микола Сліпченко – голова Кременецької районної організації ВО “Батьківщина”

Сьогодні, 29 січня, у Кременці відбулося представлення голови Кременецької районної організації ВО “Батьківщина” Миколи Сліпченка та команди Юлії Тимошенко у теперішньому Кременецькому районі.
У зв’язку з адміністративно-територіальною реформою в Україні та утворенням нових районів, триває перерєстрація партійних осередків. Кременецька районна організація ВО “Батьківщина” першою в нашому краї зробила усі необхідні юридичні процедури і тому цілком логічно, що сьогодні у північній Пальмірі Тернопільщини відбулися й перші збори.
На початку зустрічі присутні молитвою вшанували пам’ять загиблих героїв Крут та Небесної Сотні.
Голова обласної організації ВО “Батьківщина” Степан Горуц представив партійцям нового керівника. “Пан Микола – знана і авторитетна людина, досвідчений політик, підприємець, волонтер і патріот України. Я впевнений, що під його керівництвом наша Кременецька районна команда, як і осередки у громадах району, досягнуть вагомих успіхів”.
Микола Сліпченко розповів однопартійцям про себе, проаналізував поточну ситуацію та окреслив плани.
Під час зустрічі авторитетні “батьківщинівці”, які стояли біля витоків партії і продовжують розвивати її, зокрема Руслана Кушнір з Лановець, Олександр Макаревич з Шумська, Світлана Бовтун, Світлана Федишина, Лілія Чечуріна, Анатолій Аврамишин з Кременця та інші ставили запитання новому керівнику, обговорили актуальні суспільно-політичні та економічні проблеми.
Довідка
Сліпченко Микола Вікторович, громадянин України, народився 18 грудня 1977 року  в с.Товсте, Гусятинського району, Тернопільської області.
Освіта вища.
У 1998 році закінчив з відзнакою Тернопільську академію народного господарства та здобув повну вищу економічну освіту.
Із 1998 по 2001 р. навчався у Чернівецькому національному університеті імені Юрія Федьковича, отримав повну вищу освіту за спеціальністю «Правознавство» та здобув кваліфікацію юриста.
У 2002 року закінчив аспірантуру Тернопільської академії народного господарства за спеціальністю «Економічна теорія та історія економічної думки». Опубліковав ряд наукових статей щодо розвязання економічних проблем регіону та банківської сфери.
Трудова діяльність:
Із 1996  по 1998 рік працював у Спільному медико-технічному підприємстві «МТЦ» Лтд менеджером.
1998 – 1999 роки працював менеджером у ТОВ «Адоніс Лтд».
Із 2002 р. по сьогодні – директор ТОВ «Дентал депо».
Із січня 2016 року член партії ВО «Батьківщина». Був кандидатом у депутати до Тернопільської міської ради від ВО «Батьківщина» на виборах до місцевих рад у жовтні 2015 року. Брав активну участь у роботі ініціативних груп щодо реформування медичної практики та регламентування імпорту товарів медичного призначення. З грудня 2015 року – Президент громадської спілки «Всеукраїнська асоціація імпортерів та виробників стоматологічної продукції». Активно співпрацює з благодійним фондом «Санація» по забезпеченню стоматологічної санації мобілізованих воїнів на полігонах України. Співзасновник суспільної ініціативи «Батьківська платформа».
Виховує з дружиною двох дітей.

Попередня

У Монастириськах запрацював офіс «Батьківщини»

Наступна

У Кременці вшанували пам’ять Героїв Крут та Небесної Сотні