• 29 Червня, 2022

Відбувся круглий стіл на захист дрібних підприємців

«Батьківщина» – єдина політична сила, яка реально захищає інтереси підприємців. На цьому зійшлись усі учасники круглого столу щодо захисту ФОПів, який відбувся в прес-центрі «Батьківщина».

«Разом із однопартійцями, експертами, депутатами місцевих рад, а головне – колегами-підприємцями обговорили проблеми малого бізнесу, – каже голова Тернопільської обласної організації ВО «Батьківщина» Степан Горуц. – Найважливіше – напрацювали шляхи розв’язання цих проблем і домовилися про постійну координацію дій».

Степан Горуц запевнив, що обговорення під час круглого столу – це лише перший крок. «Надалі ми будемо спільно виробляти стратегію дій, наші депутати ініціюватимуть звернення до центральних органів влади щодо негайного вжиття заходів для нормалізації роботи підприємців», – констатував політик.

Попередня

Степан Горуц: «Батьківщина» пропонує план захисту України

Наступна

Команда “Батьківщини” ініціює розгляд Звернення про захист дрібних підприємців у Тернопільській обласній раді