• 29 Червня, 2022

Команда “Батьківщини” ініціює розгляд Звернення про захист дрібних підприємців у Тернопільській обласній раді

Депутати фракції ВО “Батьківщина” у Тернопільській обласній раді передали голові облради Михайлові Головку проект Звернення щодо нормалізації роботи дрібних підприємців, який буде винесено на найближчу сесію найвищого представницького органу області. Про це інформує на своїй сторінці у Фейсбук батьківщинівка Любов Бочан.

Основу документу тимошенківці напрацювали в рамках засідання “круглого столу” “Захист дрібних підприємців”, який відбувся минулого тижня у прес-центрі “Батьківщина”. 7 лютого представники команди Юлії Тимошенко на Тернопільщині долучились до акції протесту під стінами обласної адміністрації та підтримавши вимоги підприємців, які були співзвучними із нашим Зверненням.
Спільно із лідером обласної організації ВО “Батьківщина” Степаном Горуцом, депутати облради узгодили остаточну редакцію документу, який і передали для розгляду на сесії Тернопільської облради.
«Впевнена, що нашу ініціативу підтримає більшість депутатів, а прийняття нашого Звернення допоможе підприємцям у боротьбі за свої права! Батьківщина захищає! Батьківщина єднає!»,- пише Любов Бочан.
Батьківщина – це єдина політична сила, яка не словами, а діями намагається витягнути з податкового зашморгу малий та середній бізнес.

Попередня

Відбувся круглий стіл на захист дрібних підприємців

Наступна

Юлія Тимошенко: Парламент має негайно звернутися до підписантів Будапештського меморандуму