• 25 Травня, 2022

Народний депутат ВО «Батьківщина» Сергій Соболєв зустрівся з підприємцями Тернопільщини

Із робочим візитом на Тернопільщину завітав народний депутат України, заступник голови фракції ВО «Батьківщина» у Верховній Раді Сергій Соболєв. Політик зустрівся з місцевими однопартійцями, громадськими активістами та підприємцями. Вони обговорили питання соціально-економічного розвитку, зокрема, особливу увагу загострили на тому, як захистити малий та середній бізнес в Україні від недолугих законів, що ведуть до його знищення. Ухвалені парламентом рішення, не підтримують підприємці, тому виходять на всеукраїнські акції протесту, зокрема, і в Тернополі.

«На сьогодні малий і середній бізнес дає більшу частину доходу держави, сплачуючи податки, – каже голова Тернопільської районної організації ВО «Батьківщина», підприємець Ольга Колос. – Дайте їм можливість працювати, зробіть такі закони, аби до кожного малого та середнього підприємця відносилися з повагою. А в нас до сьогодні є план по штрафах і план по надходженнях у податкові інспекції».

Позиція «Батьківщини» чітка: держава повинна створити комфортні умови для підприємців, адже вони заробляють на себе самі і дають змогу заробляти іншим. Відтак, у партії зініціювали законопроєкт, який має на меті дати можливість працювати та розвиватись малому підприємництву.

«Це законопроєкт, який дозволяє фактично реальне змагання, щоб зменшилася ціна на РРО, а не монопольно диктували у кого закуповувати, як закуповувати і як далі обслуговуватися, – каже народний депутат Сергій Соболєв. – А друге – це сам підхід. Це фактично розділити мікробізнес, який, на наше переконання, далі повинен існувати на єдиному податку. Бо адміністрування мікробізнесу виявиться набагато дорожче, ніж податок, який ви з нього зберете. Тому тут повинен бути цей принцип, який застосовується в усьому світі».

Представники партії «Батьківщина» запевнили, що підтримуватимуть інтереси підприємців і надалі як на місцях, так і у Верховній Раді.

Попередня

Тернопільську районну організацію ВО «Батьківщина» очолила Ольга Колос

Наступна

Тернопільська районна організація ВО «Батьківщина» висунула кандидата на посаду голови Озернянської сільської ради