• 25 Травня, 2022

«Батьківщинівці» активно долучилися до волонтерства

Пресслужба партії «Батьківщина» щодня отримує сотні повідомлень від однопартійців. Нині українці долучаються до перемоги без партійних знамен. Але нам приємно відзначити, що члени нашої партії не стоять осторонь, коли в розпалі російсько-українська війна.
Керівник нашої команди на Бережанщині Сергій Біленький долучився до приготування харчів армії, депутат Тернопільської райради Іван Крисак допомагає біженцям, голова Тернопільської районної організації ВО «Батьківщина» Ольга Колос вирішує логістичні проблеми та координує допомогу українській армії з-за кордону. Керівник Кременецької команди «батьківщинівців» Микола Сліпченко скооперувався зі збаразькими волонтерами та зайнявся закупівлею найнеобхіднішого для армії.
Чимало партійців у різних куточках Тернопільщини плетуть маскувальні сітки, допомагають із облаштуванням блокпостів, приносять продукти харчування, одяг, засоби індивідуальної гігієни у логістичні центри, які відкрилися у різних містах області. Також допомагають із облаштуванням місць, куди поселяють тимчасових переселенців.
Нині не стоїть осторонь ніхто. Керівник молодіжного крила «Батьківщини» Євген Ворко поповнив ряди територіальної оборони, як і сотні наших партійців.
«Не піаритись на війні!» – закликають політиків Тернопільщини рядові члени «Батьківщини».
«Після перемоги над московією будемо займатися рекламою своїх партій, змаганням ідеологій, а нині — всі мають докластися до перемоги! – вважає голова Тернопільської обласної організації ВО «Батьківщина» Степан Горуц.

На фото Тереза і Наталя Горуц плетуть маскувальні сітки

Попередня

«Батьківщинівці» Бережанчини ініціювали депутатське звернення щодо необхідності перейменування вулиць