• 5 Грудня, 2021

Юлія Тимошенко просить вшанувати пам‘ять жертв Голодомору 1932-33 років та помолитися за невинно загублені душі

Сьогодні всі українці із скорботою вшановують пам‘ять мільйонів співвітчизників, які трагічно втратили життя під час Голодомору 1932-33 років – геноциду, штучно влаштованого сталінським режимом.

Це чорна сторінка в історії України, одна з найбільших трагедій ХХ століття. Голодомор – це невичерпний біль нації та злочин, який не можна простити. Тоді біда прийшла майже до кожної родини, кожної оселі. Україна втратила понад десять мільйонів життів. Мільйони українців загинули від голоду, а ще багато мільйонів так і не народилися.

Сталінський режим свідомо прирік українців на голодну смерть, намагаючись такими нелюдяними засобами зламати волю українців та поховати мрії про свободу та справедливість.

Я знаю, що пам‘ять нації дуже сильна, а жахливі події 1932-1933 завжди будуть страшним нагадуванням того, що тоталітарні режими для боротьби з «усім українським» використовуватимуть найжорсткіші способи.

Я молюся за всі невинно загублені душі і прошу всіх вас приєднатися до цієї молитви.

Юлія Тимошенко

Попередня

«Батьківщина» висловлює співчуття родині Богоносів

Наступна