• 5 Грудня, 2021

Василь Деревляний звернувся до МНС з проблемою аварійного моста через річку Збруч

Реагуючи на звернення жителів Чортківського району, народний депутат України Василь Деревляний направив депутатське звернення до Міністра надзвичайних ситуацій з проханням відновити міст, що через річку Збруч з’єднує села Сокиринці (Чортківського району Тернопільської області) та Сокриниці (Чемеровецького району Хмельницької області).

У відповіді Міністра на депутатське звернення йдеться про те, що дана проблема та її вирішення згідно законних повноважень залежить від  місцевих органів виконавчої влади, а саме – Тернопільської та Хмельницької ОДА. А вони, в свою чергу, мовчки вдають відсутність цієї проблеми. Саме тому:

«…МНС (авт. реагуючи на звернення народного депутата) з метою створення нормальних умов життєдіяльності населення звернулося з проханням до Тернопільської та Хмельницької облдержадміністрацій розглянути можливість виділення коштів на відновлення зазначеного моста…».

\"\"

Попередня

Генпрокуратура підтвердила брехню Хоптяна

Наступна