• 5 Грудня, 2021

Після звернення Василя Деревляного у Білій відремонтують дорогу

Сьогодні, 25 травня народний депутат Василь Деревляний отримав відповідь на своє депутатське звернення з приводу капітального ремонту проміжку дороги на території с. Біла Тернопільського району.

Нагадаємо, що декілька тижнів тому перший заступник голови ТОО ВО «Батьківщина» Володимир Бойко та юриста громадської приймальні народного депутата України Василя Деревляного – Ярослав Березовський провели виїзний прийом громадян у Білецькій сільраді.

Саме під час прийому, громада звернулася з проханням посприяти у ремонті під’їзної дороги до музею Солії Крушельницької (в рамках підготовки до цьогорічного святкування 140-річчя від дня народження С.Крушельницької), що знаходиться в центрі села. За рекомендацією юристів, сільрада підготувала звернення до народного депутата України Василя Деревляного.

\"\"

Реагуючи на прохання громадян, Василь Деревляний вже наступного дня направив депутатське звернення керівництву Тернопільського облавтодору.

До вашої уваги відповідь директора ДП «Тернопільський облавтодор»:

\"\"

Попередня

22 та 23 травня представники «Батьківщини» в Бучачі відзначали національні свята

Наступна

Іван Крисак запропонував голові Тернопільської райради піти на пенсію. Відео