• 25 Травня, 2022

За шкоду довкіллю, керівництво сільськогосподарського підприємства у Галущинцях притягнуто до відповідальності

Поки що адміністративної…

Міністрество інфраструктури України, Державна санепідемслужба та Державна екологічна інспекція України підтвердили факти правопорушень та шкоду довкіллю, завдану під час діяльності ТОВ «Верда Плюс» (Тернопільська область, Підволочиський район, с. Галущинці).

Про це йдеться у відповідях вищезгаданих установ на депутатське звернення народного депутата України Василя Деревляного.

Про порушення у діяльності згаданого сільськогосподарського підприємства Василеві Деревляному стало відомо зі звернення жителів с. Галущинці. Люди просили захисту від незаконних дій підприємства, а зокрема, неналежних методів застосування пестицидів та агрохімікатів, що завдавали значної шкоди довкіллю та були небезпечними для життя та здоров’я місцевих жителів.

Відповіді Міністрества інфраструктури України, Державної санепідемслужби та Державної екологічної інспекції України до вашої уваги.

\"\" \"\" \"\"

Попередня