• 9 Грудня, 2021

Громада Чорткова дала останній шанс депутатам від ПР

Вчора та сьогодні на центральному майдані Чорткова проходять Народні віче на підтримку протестувальників у столиці.

IMG_6187-300x200У зібраннях взяли участь духовенство, представники місцевих органів влади, районних осередків політичних партій, громадських організацій, чортківчани та жителі району.

IMG_6193Розпочинаються зібрання з молитви за тими, чия невинна кров пролилася у День Соборності та Свободи України на барикадах у центрі Києва.

Усі виступаючі на Народному віче підтримали протестувальників на Євромайдані у столиці, піддали гострій критиці дії злочинної влади.

«Влада перейшла усі межі, вона влаштувала в столиці європейської країни вбивство власних громадян, які вийшли захищати свої права та свободи та незалежну державу. Нами проголошено про створення загонів самооборони в Чортківському районі для захисту людей від зазіхань місцевих прислужників влади. 23 січня відбулось віче, проїзд автомайдану по населених пунктах Чортківщини із закликами до мобілізації на Майдан у Києві», – повідомив голова Чортківської районної організації ВО «Батьківщина» Віктор Шепета.

На завтра чортківчани домовилися зібратися знову, але ще масовіше.

За словами керівника фракції «Батьківщина» Чортківської районної ради Віктора Шепети,  завдання Чортківського Майдану на завтра: провести загальні збори депутатів усіх рад району та востаннє дати можливість депутатам від провладної партії добровільно та публічно позбутися сорому – вийти з Партії регіонів.

Попередня

Кров вбитих в Києві стукає в наші серця, – депутати на Тернопільщині

Наступна

Опозиція задіяла всі доступні міжнародні ресурси для збереження миру в Україні – Арсеній Яценюк